ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2019

Στόχος μας

τόσο ο μαθητής όσο και οι γονείς να νιώθουν ότι έχουν κοντά τους ανθρώπους ικανούς να τους βοηθήσουν πραγματικά και ουσιαστικά.

Έναρξη μαθημάτων

Δευτέρα    19/8/2019     Γ' Λυκείου
Δευτέρα    2/9/2019       Α' & Β' Λυκείου
Δευτέρα    2/9/2019       Γυμνάσιο - ΕΠΑΛ

#στόχος

#προετοιμασία
#επιτυχία

Οι καθηγητές μας

Μαθηματικά

Ταφέκης Γιώργος

Φυσική

Δεληχάς Μίλτος

Βιολογία

Δούρου Έλενα

Χημεία

Χριστοφορίδης Χάρης

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ)

Τσιανάκας Χάρης

Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΑΕΠΠ)

Πνευματικός Χρήστος

Αρχαία - Ιστορία - Κοινωνιολογία

Κωνσταντά Δήμητρα

Έκθεση - Έκφραση

Τσιάκα Ευδοκία

Η φιλοσοφία μας

Επιλέγω "ΣύστημΑ" γιατί προσφέρει:

Μικρά Ομοιογενή Τμήματα

Στόχος μας είναι η μέγιστη αποδοτικότητα και η άριστη προετοιμασία του κάθε μαθητή. Για το λόγο αυτό στο φροντιστήριο λειτουργούν μικρά τμήματα 5 ατόμων, ώστε να αξιοποιείται στο μέγιστο η δυναμική της ομάδας αλλά και να παρακολουθείται ατομικά η πρόοδος του κάθε μέλους της.

Καθηγητές

Σύγχρονες μέθοδοι διδασκαλίας από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς με πολύ όρεξη και φρέσκιες ιδέες που ενθαρρύνουν τους μαθητές για τη βελτίωση των επιδόσεων τους.

Περιβάλλον Εργασίας

Το φροντιστήριο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο Αγ. Παρασκευής. Το φιλικό του πρόσωπο και το ευχάριστο περιβάλλον βοηθά τους μαθητές στην άμεση εξικοίωσή τους με το χώρο καθώς και στην καλύτερη συνεργασία τόσο με τους διδάσκοντες καθηγητές, όσο και με τους συμμαθητές τους.

Διαγωνίσματα

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή εμπέδωση της ύλης είναι τα εβδομαδιαία διαγωνίσματα, δίωρα και τρίωρα, που διεξάγονται για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Ενημερώσεις Γονέων και Κηδεμόνων

Εκτός από τις προγραμματισμένες συναντήσεις με τους διδάσκοντες καθηγητές, όπου οι γονείς και οι κηδεμόνες ενημερώνονται συνολικά για την επίδοση των μαθητών, το διδακτικό προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο ώστε να αντιμετωπίζεται οποιαδήποτε δυσκολία ή ιδιαίτερη ανάγκη που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους. 

Παρέχουμε

Οικονομικά πακέτα
Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό
Δωρεάν εγγραφή
Ειδικές τιμές σε αδέρφια