Σχετικά με εμάς

Το φροντιστήριο "ΣύστημΑ" είναι μια νέα εκπαιδευτική πρόταση στην πόλη του Τυρνάβου, που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2015, και αναφέρεται σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑ.Λ.

Στεγάζεται σε ένα νέο, σύγχρονο εκπαιδευτήριο, στο κέντρο της πόλης στον πεζόδρομο Αγ. Παρασκευής 14, σε ένα περιβάλλον απόλυτα προσαρμοσμένο στις σημερινές, ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις για αίθουσες διδασκαλίας, πλήρως εξοπλισμένες, διαμορφωμένες με τρόπο τέτοιο, ώστε η διαδικασία της μάθησης να γίνεται μια ευχάριστη εμπειρία για τους μαθητές.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό αποτελείται από άρτια καταρτισμένους, στο αντικείμενο που διδάσκουν,  καθηγητές. Η διδακτική τους εμπειρία βοηθά τους μαθητές στην πλήρη κατανόηση της ύλης και τη σωστή καθοδήγηση για την επιτυχία στις εξετάσεις και την επίτευξη των στόχων τους. Από την άλλη, το νεαρό της ηλικίας τους επιτρέπει να έχουν σύγχρονες αντιλήψεις και καινοτόμες προσεγγίσεις στη διδασκαλία, ενώ ταυτόχρονα να μπορούν να αφουγκράζονται τις ανησυχίες των μαθητών και να στέκονται δίπλα τους.

Δεν στεκόμαστε όμως μόνο σε αυτά. Κατανοούμε ότι οι μαθητές μας είναι παιδιά, στην πλειοψηφεία τους έφηβοι, οι οποίοι έχουν ανάγκη να αποφορτίζονται από την πίεση των μαθημάτων και της καθημερινότητας. Στόχος μας λοιπόν το φροντιστήριο, εκτός από εκπαιδευτικός καθοδηγητής, να γίνει και το ψυχολογικό αποκούμπι των μαθητών στη δύσκολη αυτή προσπάθειά τους.

Στο φροντιστήριο "ΣύστημΑ" συναισθανόμενοι τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί η Ελληνική οικογένεια τα τελευταία χρόνια, έχουμε προσαρμόσει τα δίδακτρά μας, ώστε αυτά να είναι προσιτά και να μην στερούνται οι μαθητές την ευκαιρία να έχουν ουσιαστική βοήθεια στην προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε, μέσα από τη μόρφωση να ανοίξουν καλύτερες προοπτικές.

Στόχος μας είναι τόσο ο μαθητής όσο και οι γονείς να νιώθουν ότι έχουν κοντά τους ανθρώπους ικανούς να τους βοηθήσουν πραγματικά και ουσιαστικά.